Life

聖誕新年玩AIA歐陸嘉年華

0




23號又唔係平安夜,又早放工或已經開始放聖誕假唔知去邊度好?

不如就嚟位於中環AIA友邦歐陸嘉年華啦!今日就等我率先試玩啦~

IMG_2396-768x1024

入得嚟玩梗係第一時間「唱」定代幣玩掟碟仔贏公仔先啦!每個攤位都有唔同嘅獎品,你睇我贏咗幾多返嚟!

FullSizeRender1

IMG_2410-1024x768

跟住就去著溜冰鞋去戶外冰場玩下啦,唔識溜冰都唔緊要,有海獅仔扶住你玩,仲可以坐埋上去添!

IMG_2411-768x1024

IMG_2394-1024x768

嘉年華會點少得旋轉木馬呢!

IMG_2405-1024x768

AIA友邦歐陸嘉年華 詳情:

日期︰2014年12月至2015年2月(實際日期須留意網頁公布)

地點︰中環新海濱

時間︰11am – 11pm(特定日子,如聖誕及聖誕前夕,將延長至 12mn)

網址:http://tgec.asia/


 




#以上文章由作者特約撰寫或授權提供,內容僅屬作者意見,並不代表網站立場。若分享內容有任何侵權,請來信通知,我們會盡快加上版權來源,若版權擁有者反對我們使用,我們會尊重版權法,盡快將相關內容移除。歡迎任何人和機構於社交媒體轉載文章連結,但未經書面授權不得轉載及拷貝文章全部內容,感謝支持。

About the author / 

Miss Natasha Lam
Miss Natasha Lam

典型處女座女生,貪靚,最完美主義傾向,喜歡把事情做到完美的極端,有點神經質,熱愛唱歌,擁有瑜伽導師資格,曾旅居新加坡,現旅居首爾。閒時喜歡寫下美容化妝心得、美食、旅遊、生活。 / Instagram : @oonatashaoo / Facebook : Miss Natasha Lam /

Related Posts